ANKARA / SİNCAN - Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Drama Eğitmeni Öğrenci ve Yaşam Koçu Emine KOÇ

öğrencilerimizle drama eğitimlerine başlayıp

süreçsel drama yöntemi uygulayarak

‘Sosyal medya ve teknoloji bağımlığı ‘konulu interaktif tiyatro yapacaktır.

Bu uygulama ile amaç  öğrencilere farkındalık kazandırmak ve teknoloji bağımlılığının önüne geçmektir.

Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy’un örnek kişiliği ve İstiklal marşını yazarken ki duygularının konu olduğu farklı bir interaktif tiyatro oyunu ile de Mehmet Akif Ersoy’u anma haftasında aynı öğrencilerle diğer okullarda sergilenecek olan tiyatro oyunuylaMehmet Akif  Ersoy ile ilgili farkındalık oluşturmak amaçlanmaktadır.

Ekm

13 Ekim Ankara´nın başkent olmasının 94. yılı münasebeti ile okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Anıtkabir´e gittiler.

Ekm

Ekim ayında okulumuzun eski öğrencilerinden Çevre Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Musa CAN "İmam Hatipli Olmak" ile ilgili seminer vermiştir.

Ekm

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerine Ayşe PARLAR tarafından Verimli Ders Çalışma semineri verildi.

Ekm

Okulumuz Kaynaştırmalı öğrencilerin derslerine giren öğretmenlerimize Sincan Rehberlik araştıma Merkezi Eğitimcileri tarafından Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı Semineri verildi.

Ekm

Okulumuz öğrerencilerine Rehber Öğretmenlerimiz tarafından oryantasyon uyum semineri verildi.

Ekm

Gaziler Haftası nedeniyle okulumuz öğrencilerine Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Etimesgut ve Sincan Başkanı Alparslan HÜYÜK ve Terörle Mücadele Gazisi Rıfat SAYGI seminer verdi.

Ağu

Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017 LYS Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Haz

Okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik memnuniyet anketleri yapılmış ve sonuçlar analiz edilmiştir. Buna göre öğrencilerin ve velilerin okul idaresinden bazı talepleri olduğu belirlenmiş ve bu talepler doğrultusunda gerekli çalışmalar başlamıştır. okulumuzda yıllardan beri bulunan dilek ve istek kutusu her hafta düzenli olarak kontrol edilerek öğrenci talepleri buradan da takip edilmektedir.

Haz

Ramazan ayında özellikle son sınıf öğrencilerimiz rehber öğretmenleri eşliğinde camilerde namaz kıldırmış ve hutbe vermişlerdir.

Haz

Okul Müdür Yardımcımız Kadir UÇAR sene içindeki başarılı faaliyetlerinden dolayı ödüllendirilmiştir.

Haz

Okulumuzda Öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımıyla 40 şair 40 şiir etkinliği yapıldı.

Haz

İlçemizde bulunan İmam Hatip Liselerinde yapılan programlar ve sergiler Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimizle birlikte ziyaret edildi.

Haz

Yapılan menmuniyet anketleri sonucunda öğrencilerin okulla ilgili görüşleri hakkında somut veriler oluşmuştur. buna göre yeni eğitim öğretim yılında bu veriler doğrultusunda düzeltmeler yapılacaktır.